LosDos creative media

Wat kunnen wij voor u betekenen

ANIMATIE

Van cartoonfiguur tot dynamische actiescènes: we brengen van alles tot leven om projecten een extra dimensie te geven. Denk bijvoorbeeld aan geanimeerde grafieken, opengewerkte modellen of 360-graden-shots die een helder licht werpen op complexe structuren of processen.

FILM

Video is bij uitstek het middel om verhalen te vertellen. Of het nu gaat om een tv-commercial, animatie, bedrijfsfilm, muziekvideo of online video content. Al deze films bevatten elementen uit storytelling om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen op de kijker.

In-office solutions

Breng je powerpoint tot leven en laat op een scherm aan je personeel zien waar jullie mee bezig zijn. Laat je klanten met animaties zien wat je te bieden hebt.

Onderzoeksregistratie

Op locatie leveren we al jaren marktonderzoek registratie apparatuur. We installeren een camera en een recorder in de onderzoeksruimte en plaatsen een grootafkijkscherm in de meekijkruimte met eventueel hoofdtelefoons. Ons Systeem is erg simpel “Rec On” en “Rec Off” zodat het door iedereen te bedienen is . All-in voor 425€ ex. btw en km.

Post_10

Drone

Steeds meer van onze klanten maken gebruik van drone opnames voor hun video of commercial. Mooie luchtopnames voegen namelijk meer sfeer en beleving toe.

Theaterregistratie

Leg uw voorstelling of presentatie vast voor later. Van eenvoudige registratie tot multi-cam opname, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op om te kijken wat het beste bij u past.

Fotografie

Productfotografie, autofotografie, makelaarsfotografie of Ngo fotografie, we zijn van alle markten thuis. Voor meer informatie, neem even contact met ons op.